Rörmokare i Stockholm – säker installation

Om du ska installera hushållsapparater eller bygga om toalett och badrum, behöver du anlita hantverkare med stort kunnande. En rörmokare i Stockholm kan jobbet.

Du är byggchef för ett större fastighetsbolag. Företaget har köpt ett större bestånd av äldre fastigheter med hyreslägenheter. Behovet av reparation och renovering är stort. Det vattenburna värmesystemet med radiatorer måste ses över. Kök och badrum måste totalrenoveras. Du är också bekymrad över statusen på avloppsledningarna i huset. I värsta fall måste ni göra stambyten.

Du kontaktar en firma med lång erfarenhet inom rörbranschen och som är känt för att ha skickliga rörmokare. Tillsammans med rörfirman inspekterar ni fastighetens status. Alla stamledningar är inte skadade men på några delar måste relining göras. Den centrala tvättstugan måste byggas om med nya tvättmaskiner och torktumlare.

Rörmokare i Stockholm – totalentreprenad

Du börjar med att kolla upp lite närmare det VVS-företag i Stockholm som lämnat offert. Eftersom du tänker lägga ut ett stort projekt på totalentreprenad vill du försäkra dig om att firman har bra kreditvärdering. Firman har högsta betyg. Det finns enbart goda kundomdömen och rörfirman är känd för att ha certifierat yrkesfolk och deras service uppges vara bra. Dessutom lämnar de garanti på det arbete de ska utföra.

Du lägger ut ordern. Det VVS-företag i Stockholm du anlitar samordnar sina arbeten med andra hantverkare som elektriker, golvläggare och snickare. Under arbetets gång visar det sig att nya genomföringar i några betongväggar behöver göras för el- och avloppsledningar. VVS-företaget tar in offert från ett företag som kan håltagning.