En neonskylt visar företagets identitet

Att skylta sin verksamhet är lika viktigt som att marknadsföra den. Det ska tydligt framgå var du finns och vem du är. Varför inte med en neonskylt som lyser och blir ett landmärke i området?

Att välja och låta tillverka en skylt som ska förmedla din verksamhet är kanske den roligaste delen av att starta ett företag. Kanske har du haft en skylt tidigare, som du vill uppdatera. Du kanske har förälskat dig i de gamla neonskyltarna som ofta är fantasifulla och färgglada. Vissa har blivit kult, och finns i folks minne långt efter att verksamheten lagt ner.

En neonskylt kan se ut på många olika sätt. Ta hjälp av proffs på skyltar för att utforma och tillverka din alldeles egna skylt. Ofta vill man också låta lokalerna få en makeover med foliering, eller kanske ny inredning i samma veva. Det blir ett koncept som talar om vem du och ditt företag är. Tänk på att du kan behöva bygglov för en fasadskylt till exempel. Det kan du också få hjälp med.

Skyltföretaget hjälper dig med designen av neonskylten

Många gånger kan man genom utformning och utseende se vad det handlar om för företag. En bilfirma, ett bageri eller en restaurang har sina typiska skyltar. Vad vill du förknippas med? Det kan bli många skisser och tankar innan man vet exakt hur skylten ska se ut. Den ska ju också fungera i den miljö den ska sitta i. Allt det där kan man få hjälp med av proffs på både design och tillverkning.