Skaffa effektiva solskyddande markiser!

Förut var markiserna både långa och otympliga när man skulle veva ut eller in dem. Många tänker på markiser som något opålitligt som kan strula till det just när man ska veva in eller ut dem. Men så är det inte längre med de moderna markiser som finns ute i handlarna nu för tiden.

Här har utvecklingen verkligen gått framåt och idag finns det en stor variation på markiser som erbjuder ett otroligt effektivt solskydd för fönster eller över altanen. Visste du till exempel att man även kan använda markiser som vindskydd?

Välj markiser med olika funktioner

Vill du kan du numera välja markiser med egen motor som har egen sensor som känner av när det blåser. Skulle det bli tillräckligt hård vind ser markisen till att veva in sig i en skyddande aluminiumkassett. Då behöver du inte ens tänka utan markisen ”tänker” själv när det är dags för en att veva ihop sig.

Du kan även använda en fjärrkontroll som du kan använda för att ställa markisen som du önskar det. Sitter du ute på terrassen och inte orkar flytta på dig kan du använda fjärrkontrollen, eller om du är inomhus och inte vill gå ut kan du använda den.

Välj mellan olika slags markiser

Det finns ett mycket stort sortiment med markiser är det kommer till material och färger så att du kan få markiser som både passar dig och det liv som du lever, och som också passar till huset. Vill du hitta en bra markishandel nära dig är det bara att googla ”markiser” och sedan ”Stockholm” om det är där du bor. Annars skriver du in den ort där du bor, eller så klickar du här för att få veta mer om markiser i Stockholm: https://www.markis-stockholm.nu.