Vem har stenkoll på stenskiva i Göteborg?

En dyr stenskiva ska inte installeras av vem som helst. Se till att du valt rätt hantverkare, så inte din nya bänkskiva skadas redan innan den kommer på plats.

Om du pratar med en hantverkare som verkar blanda ihop stenskiva med stenkaka, är det dags att vända sig till någon annan. När det kommer till att välja så exklusiva material som natursten till ditt kök eller badrum, gäller det att beställa av någon som har koll på läget. Och som kan installera den på rätt sätt.

Du vill undvika att den dyra marmorskiva du beställt hanteras av en hantverkare som inte förstår materialet. Om du känner dig osäker kan du fråga din leverantör av stenskivan om de kan rekommendera en hantverkare som kan få den på plats, eller om de själva till och med erbjuder den tjänsten.

Stenskiva med precis rätt mått i Göteborg

Däremot ska du inte blanda ihop de naturliga skiftningarna i stenmaterialet med att skivan utsatts för yttre påverkan. Oavsett om det handlar om granit eller marmor är varje skiva i natursten unik och kommer aldrig vara exakt likadan som den du sett i butiken. (Såvida inte du köper utställningsexemplaret, det vill säga.)

Om du valt rätt leverantör av stenskiva ska du heller inte acceptera att hantverkaren som ska installera den påstår att den “inte passar”. En seriös leverantör av stenskivor kommer nämligen komma på besök hos dig innan köpet för att noggrant mäta ytan där stenskivan ska sitta. Måttbeställning är det enda som gäller när det kommer till stenskivor. Skaffa stenskiva till ditt kök från detta företag: www.stenskivagöteborg.se