Är ett rumplyft värt pengarna?

Funderar du på att göra ett rumplyft? Det är ingen dum idé om det är så att du inte är nöjd med den. Det är bättre att vara nöjd med sin kropp, än att inte vara det. När man blir äldre har man inte riktigt lika mycket ”studs” i sin rumpa som när man var ung och man hade en oförstörd kropp. Många som är unga förstår inte hur vackra de är. Vi lär oss att se alla brister och fel som det är på den egna kroppen, vilket är synd. Det är när vi är unga som vi har de finaste kropparna. När vi väl är äldre får vi både rynkor, hängande rumpor och bröst. Som tur är, går det alldeles utmärkt att göra något åt det.

Så går ett rumplyft till

Här kan man göra på två olika sätt. Antingen tar man fett som redan finns på kroppen och sedan injiceras in i rumpan. Det är ju en väldigt naturlig operation när man använder kroppens eget ”material” och flyttar på det. Dessutom är det ju praktiskt att bli av med det fett som man annars inte vill ha, på vissa ställen, som magen eller kring midjan. Att då kunna använda det just på de ställen där man vill ha mer volym är ingen dum idé alls. Det andra alternativet är, vilket man måste göra om det inte finns något fett att ta av på kroppen, är att använda sig av silikon. Då gör man ett snitt i rumpans muskel, lyfter på det, lägger in ett silikonimplantat och lägger tillbaka muskeln och syr ihop.

Efter operationen ska man inte sitta

Efter båda dessa olika slags rumplyft bör man inte alls sitta på de närmaste fem dagarna, för att inte förstöra för ingreppet av operationen. Dessutom lär det göra rejält ont av ingreppet och man känner säkert ingen lust att sätta sig just på det ställe där det smärtar. Man bör absolut var sjukskriven de närmaste 1-2 veckorna efter operationen för att den ska vara så lyckad som den bara kan bli.

Googla ”rumplyft” hitta klinik

Googla ”rumplyft Stockholm” eller ”rumplyft Göteborg” eller den stad där du bor för att hitta rätt skönhetsklinik som kan utföra operationen åt dig. Sedan är det mycket viktigt att alltid läsa på så mycket som du bara kan om skönhetskliniken, att läkarna och sjuksköterskorna har den utbildning som de säger sig ha, vilka material som de använder sig av och vilka metoder. Lycka till!