Så får du ansiktslyft utan kirurgi

Har du hört talas om V Soft Lift? Det är ett smärtfritt sätt att lyfta hela ansiktet. I stället för att lägga sig på operationsbordet som kräver att du måste sjukskriva dig för flera veckor då du måste vila och kanske har ont för att hela ansiktet värker, kan du åstadkomma samma sak får ett ansiktslyft utan kirurgi.

Så fungerar V Soft Lift

Med metoden som kallas för V Soft Lift kan du slippa ta till en operation. Istället använder en sjuksköterska trådar som fästes på olika ställen i ansiktet, till exempel runt ögonen, eller runt munnen eller på halsen där du vill få ett ansiktslyft. Trådarna fästes med pyttesmå hullingar och sedan använder sjuksköterskan trådarna för att forma ansiktet precis som du vill ha det. Om du har påsar under ögonen så kan du ta bort dem med hjälp av trådarna.

V Soft Lift kommer från Sydkorea

Metoden med V Soft Lift kommer från Sydkorea där man har använt sig av metoden i många år. Du slipper få ärr i ansiktet och slipper ett man skär i ansiktet. I stället använder man sig av natureget material som tas upp av ansiktet. Det är inga konstiga material som man använder sig av, utan använder material som redan finns i kroppen. Det innebär att du endast använder naturliga material som inte kroppen reagerar på och stöter bort.