Så hittar du V Soft Lift klinik där du bor

Funderar du också på att göra en behandling som ger färre rynkor i ansiktet? Det har blivit så populärt med en ansiktsbehandling som gör att man tar bort rynkor i ansiktet eller på halsen med en metod som kallas V Soft Lift.

Sydkoreansk metod för ändrad ansiktsform

V Soft Lift är en metod som ursprungligen kommer från Sydkorea där metoden har använts för att forma ansiktet mer i en V-form av ansiktet. I Korea har det i många, många decennier varit ett ideal att se mer västerländsk ut, med ett ansikte mer format som ett V. Många koreaner har en rund ansiktsform, och har man då ett annat ideal, som är att ha en bredare ansiktsform över ögonen och en smalare haka.

Samma metod med annat syfte

I väst, har man tagit över samma metod, men använder den mer för att reducera rynkor under ögonen, kring munnen, hakan eller pannan. Den har snabbt blivit populär, då den är relativt smärtfri, billigare än att injicera med botox och innebär att man knappt har någon konvalescens, utan man kan fortsätta med det som man vill göra i vardagen, gå till jobbet, eller vad man nu vill göra. Dock kan man vänta med att träna till en annan dag.