Hur länge räcker fillers?

Tusentals tjejer i Stockholm har testat fillers, och behandlingen har seglat upp som en av de populäraste. Men hur länge räcker en behandling?

Att säga att det är populärt med fillers i Stockholm är en underdrift. Vart man än vänder sig ser man läppar som antagit en lite fylligare form än vad man är van vid. Vid vissa tillfällen tycker kanske somliga att det har gåtts en aning till överdrift, och vissa läppar ser onekligen ganska lustiga ut. Men faktum är att de flesta behandlingar med fillers inte alls märks. När en behandling med fillers utförts framgångsrikt och med måtta så syns det helt enkelt inte att läpparna är behandlade, utan de ser bara fina ut.

Sen ska man också komma ihåg att fillers är en behandling vars effekt avtar och till sist försvinner, så många kanske testar fillers en gång för att sedan besluta sig för att det inte var något för dem. Medan andra upprepar behandlingen med jämna mellanrum och trivs med sina nya läppar.

Kvinna får fillersbehandling

Övergående på gott och ont

Just detta, att behandlingen går över, är lockningen för många. Det gör att man vågar testa att förnya sig själv, att experimentera på samma sätt som man gör med en ny hårfärg eller ett nytt smink. Andra däremot, tycker att det är jättejobbigt, eftersom de vill upprepa behandlingen ofta och får lägga ner väldigt stora summor pengar för att se ut på det sätt som de vant sig vid. För vissa kvinnor blir detta ett väldigt stort problem, ekonomiskt men också psykiskt.

Roligt att experimentera med

Men för de flesta är nog fillers en kul grej som man provar på någon gång ibland, kanske när man ska på fest eller på en resa. En behandling med fillers, när man gör den första gången, håller i ungefär fyra månader. Gör man sedan om den vid ett senare tillfälle brukar en behandling kunna räcka i sex till tolv månader, naturligtvis med avtagande synbarhet.

Permanenta behandlingar

Vill man ha permanent fylligare läppar får man i stället ta plastikkirurgin till hjälp, något som både är mer kostsamt och riskabelt. Med hjälp av en fettransplantation kan läpparna göras större, men blir man missnöjd så är behandlingen som sagt permanent och det kan kosta stora pengar att återställa läpparna. Vårt råd är i stället att testa fillers ibland, men att på det stora hela försöka vara nöjd med de läppar man har.

Läs mer på: https://www.fillersstockholm.se/